20:01 31.10.2013

"Укрпошта" з 1 листопада розпочинає надання 10 послуг держреєстрації - Укрдержреєстр

Держпідприємство поштового зв'язку "Укрпошта" у рамках забезпечення доступу громадян до адмінпослуг із 1 листопада розпочинає надання десяти послуг із державної реєстрації бізнесу, нерухомості та актів громадянського стану в 13,263 тис. відділеннях поштового зв'язку в усій країні, повідомив голова Державної реєстраційної служби України (Укрдержреєстр) Дмитро Ворона.

"Сьогодні послуги Укрдержреєстру надаються в 2 тис. приміщень, і ці 13 тис. відділень "Укрпошти", які ми залучаємо, - це розширення приблизно всемеро можливості надання наших послуг громадянам", - сказав він на прес-конференції в п'ятницю.

Д.Ворона також повідомив, що вартість послуг держреєстрації не змінюється, додатковою платою для заявника стане лише вартість поштового відправлення заяв за звичайними тарифами "Укрпошти".

Терміни держреєстрації за допомогою відправлення документів через відділення зв'язку збільшаться максимум на чотири дні - максимально встановлений на сьогодні термін відправлення-отримання поштової кореспонденції "Укрпоштою" в країні, додав він.

Д.Ворона також повідомив, що Укрдержреєстр планує розширити перелік послуг з держреєстрації, що надаються у відділеннях "Укрпошти", з січня 2014 року; надання всього спектру послуг у відділеннях поштового зв'язку планується впровадити приблизно протягом року.

За його словами, підготовку та навчання для надання послуг держреєстрації пройшли близько 20 тис. співробітників "Укрпошти".

Як повідомлялося, "Укрпошта" та Укрдержреєстр 18 липня 2013 року підписали меморандум про співпрацю, метою якої є запуск спільного проекту зі спрощення доступу громадян до адміністративних послуг.

Мінімальний базовий перелік адміністративних послуг на початковому етапі включатиме надання послуг держреєстрації юридичних осіб та фізосіб підприємців, проставляння апостилю на офіційних документах, держреєстрацію речових прав на нерухомість, а також держреєстрацію друкованих ЗМІ та інформагентств.

РЕКЛАМА

SOCIAL

SOCIAL

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Погода, Новости, загрузка...
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
ПОГОДА
РЕКЛАМА