Ми в КонтактахМи в Google+Ми в FacebookМи в YouTubeМи в TwitterСтрічка RSS

Соціум

Вівторок, 8 жовтня 2013, 13:28

Інспектора Держархбудконтролю судитимуть за хабарництво

Посадовець Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області разом із спільником посталии перед судом.

Інспектора Держархбудконтролю судитимуть за хабарництво

tsn.ua

Правоохоронці завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно заступника керівника територіального органу Державної архітектурно-будівельної інспекції України - Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області та його спільника, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області. 

Останні обвинувачуються у вимаганні та одержанні від представника суб’єкта господарювання неправомірної вигоди в розмірі понад 210 тис. грн. за незастосування штрафних санкцій на виявлені порушення містобудівного законодавства.

Обвинувальний акт у вказаному провадженні скеровано до суду.

Дії зловмисників кваліфіковано за ч.4 ст.368 КК України, якою передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, затримані спільники сумнозвісного інспектора виявилися помічниками народного депутата Ярослава Гінки.

Мітки: гінка ярослав, інспектор, хабар

Коментувати:

Відео

Фото

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.